Vagnar i topp.

Svårt att välja?

Första vagnen - Kronan och Bugaboo bästa köpen

Från barnet.se

Bästa vagnarna för förstagångsväljarna? Kronan duovagn och Bugaboo Cameleon.Tidningen Föräldrar & Barn har tagit fasta på det knepiga köpbeslut föräldrar ställs inför då den första barnvagnen ska införskaffas. De har därför provkört 10 barnvagnar för de minsta - och Kronan tillsammans med Bugaboo toppar listan.

Tidningen Föräldrar & Barn har provkört tio barnvagnar och gett dem betyg efter kriterierna design, kvalitet, kapacitet, funktioner samt prisvärde. Samtliga vagnar klarade testet hyfsat, men de ställbara handtagen visade sig vara en öm punkt rent kvalitetsmässigt.

Kronan och Bugaboo toppar
Bästa köpet är två vagnar ur skilda kategorier: cityvagnen Bugaboo Cameleon får betyg fyra av fem tillsammans med duovagnen Kronan.

Den förstnämnda vagnen bedöms vara en nyskapande och genomtänkt vagn som både är smart och smidig. Kort sagt ett bra val för den köpare som vill ha en liten och stadsvänlig vagn. Prismässigt ligger den högt och kostar hela 9 600 kr.
Att välja vagn Att välja sin första barnvagn är ofta svårt, eftersom man som konsument träder in i en ny värld. Duovagn, cityvagn, svängbara hjul och reglerbara handtag - vem behöver egentligen vad? En avgörande faktor för valet brukar vara boendesituationen, eftersom det faktiskt är den som avgör vad som krävs av vagnen i form av storlek, funktion och framkomlighet. Och så plånboken förstås.
Kronans duovagn bedöms vara väldesignad och robust, ha rymlig ligg- och sittdel, samt goda förvaringsmöjligheter undertill. Den är utrustad med smarta lyfthandtag framtill och ergonomiskt handtag, även om den inte är lika lättmanövrerad som en cityvagn. Priset ligger på ca 5 500 kr.

Lågprisvagn sämst
Sämst i testet blir lågprisvagnen Hauck Chicago Air vars handtag böjde sig när de belastades. Handtagen på cityvagnen Quinny Freestyle råkade ut för ungefär samma sak; här sprack plasten i handtagets gångjärn.

Vilken vagn har du?

Kommentarer
Postat av: Jonetta - Mamma till Emilia -07 och Emma -08.

ja har 3st emmaljunga vagnar.

1 scooter, 1 sport combi o 1 twin cerox.

kan inte tänka mig att ha något annat märke.

tycker dom är snyggast och bäst för mina barn.

2009-04-17 @ 15:50:30
URL: http://mammajonetta.blogspot.com
Postat av: Jonetta - Mamma till Emilia -07 och Emma -08.

va har söta sam för vagn? en bugga om jag inte minns fel?



ha en trevlig helg!

2009-04-17 @ 17:43:57
URL: http://mammajonetta.blogspot.com
Postat av: Louise - [ Mamma till Eddie ]

jag har en Teutonia Mistral S. om jag skulle valt mellan dom två här, skulle jag valt bugaboo'n :)) söt son btw ^^

2009-04-18 @ 10:15:19
URL: http://louisekumlin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Yea Kronan och buggan är bäst och vackrast ;)

2009-04-18 @ 10:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0