Bebisprat.

Åh äntligen har G fått sin efterlängtade tjej! Hon tittade ut ikväll och det dröjde inte länge förrän hon ringde och vi pratade om allt! Åh det är så mys att prata bebisar, och man hörde S i bakgrunden. Åh mys! Man minns mycket väl hur det var när man hade fått sin bebis precis och man satt och bara storögt spanade in sin lilla skönhet. De är ju de finaste i världen även när de är alldeles nya och lite skrynkliga.  Det är något magiskt och helt fantastiskt att vara med om sin livs resa, förlossningen och att sedan få forma en ny människas liv. Wow!

Vi skall se om vi kan besöka dem om någon dag antingen på BB eller hemma, beroende på när de orkar ha besök och hur länge de stannar. Hur som helst, Stort GRATTIS G och C till er tjej!!

Och en annan bra sak, datorn är nu fixad, och jag bytte ut den, det var ju det minsta man kunde begära när den strulade efter att ha varit ägare till den i 3 veckor. Så puh, nu hoppas jag den vill fungera felfritt datorn.

Sam sover och vi skall snart sova med, om vi kan... haha det är ju så koolt när en nära vän fått bebis att man lever på lite adrenalinkick själv!:)

Nattie.

Kommentarer
Postat av: freja

åh va fin bloggen är nu! är det du som är så duktig?!

2009-08-05 @ 10:05:04
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0