2oo9 to be 2o1o

Bara en dag kvar av detta år!
Jag blir alltid lite sentimental, lite ångerfull, lite förväntansfull och lite jädrarenamma när man skall anamma ett nytt år. Året 2oo9 kan väl mestdels summeras som ett bra år får jag säga.  Det positiva är att vi fått följa vår prins på hans första år, allt han utvecklats och allt han förgyller våra dagar med och oroar oss med. För mera orolig det harjag definitivt blivit som mamma, lite av en hönsmamma. -Ramla inte, nej se upp! Hjälp vad gör han nu? Allt det där...och ltie till som man liksom inte ens behövde reflektera över innan, då hade man ju bara vuxna att bry sig på och de brukar kunna ta hand om sig själv ganska så bra faktiskt.

Men det har absolut varit ett år med fullt av händelser, mycket nya vänner och mycket effektivitet. Jag har blivit mycket mer effektiv sedan jag blev mamma. Saker man drog ut på innan kan man inte dra ut på nu, när tillfälle ges att göra saker så görs dem direkt för man kan ju inte vara säker på att få det gjort sedan.

Jag har träffat mina föräldrar och min bror oftare än tidigare vilket såklart är kul och jag önskar att man bodde på dagsavstånd. Mycket är ju såklart för att de vill se Sam växa lite i taget och inte från bebis till stor. Det är det som är trist med att man bor här, det är långt till familjen och de vännerna där. Sverige är för avlångt helt enkelt. Men annars trivs jag numera bra i Stockholm.

Imorrn lutar det år en middag hemma hos vänner på gångavstånd vilket jag gillarjättemycketendagsomdetintegårattfåtagpåtaxi! Perfekt! Kommer säkert bli jättenice!

Ett bra år helt enkelt! Med stora förväntningar på nästa!

Gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0