Familjeliv.

Pappsen åkte nyss till jobb och vi har haft en familjedag ända tills nu. Det mysigaste av allt vet ni vad det är? Det är att hela lilla familjen låg och sov i nästan två timmar i sängen under Sams sovtid. Så mysigt, det finns inget mysigare än när S ligger i mitten och vi runt honom. Då sover man som en prinsessa. Det är just för att jag så sällan lägger mig med honom på dagen då han sover en gång a 2h, och då har mna annat man måste fixa oftast.

Sambon åkte till jobbet som sagt och innan han åkte dumpade han lyxglass utanför dörren till mig, mumma. Har även lite chips kvar sedan veckan. Det skall såklart ätas till IDOL ikväll... skall bli grymt, juryn har valt låt till idolerna. Rättvist tycker jag, främst för att juryn är juryn och de har bra smak och bör känna idolerna vid denna tid. Och nästa fredag då är det JAG och en kompis som sitter långt fram i GLOBEN och hejar! Om allt får som sig vill. Men det skall det väl göra:)

Skall spana på fotokalender till mormor morfar farmor och farfar... massa bilder på Sam måste vara perfekta julklappen, eller iaf en av dem. Sedan är det ju såklart det årliga julklappsspelet! Det är SUPERKUL.

Nu busa med grabben, skall höra om grannen vill komma över en stund, eller om vi går ut en sväng. Får se.

Vilka hejar du på ikväll?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0