Junibacken.

Gud vilket ställe. Hur har jag kunnat missa det tidigare? Det är ju det bästa stället för barn ju. Som ett museum fast där barnen får röra och känna på allt som har med Astrid Lindgrens verk att göra. Karlsson på taket, Madicken, Pippi... Och även verk från andra såsom Pettson och Findus, Mumintrollen. Hur kul som helst. Och Sam som älskar att leka med kastruller.. det kunde ju inte bli bättre när han kunde gå in i de små husen och leka i deras kök!:) Speciellt gillade han att baka pepparkakor på golvet i Pippis Villa Villerkulla!:) man blev verkligen sugen, varför bakade inte vi med på golvet hemma igår?;)

Så det var full rulle och verkligen ett ställe jag rekomenderar, Sam ville vända och gå tillbaka in hela vägen till bilen där han gick själv. Stackarn de stängde ju så vi får gå dit en annan dag. Men det blir nog inte en gång  i veckan, det kostade ju 250 spänn att gå in. Men så kul som vi haft var det lätt värt det. De hade ett jättemysigt fik där med där Sam fick mellis och apelsin, och sambon och jag fikade och drack kaffe och passionsfrukt. Mumma!

På vägen ut handlade vi i deras shop. Där fanns hur mycket fint som helst, men det är ju oftast inte så billigt på sådana ställen. Men Sam fick 4 böcker, Laban med spökläte, och en annan laban med prassel samt två böcker ur serien Ellen och Olle sjunger som är så bra! Han får en nu, resten julklappar!:)

Så en händelserik och perfekt helg. Med bak, lite julklappshandling, och lek idag på Junibacken.

Nej nu väntar sängen.



 

Efter att nu ha beställt en massa foton och förstoringar säger jag nattie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0