Mums med pepparkakssmet.

Gokväll! Har ni haft en bra lördag?
Ganska så tidigt i fm så tänkte vi att det kunde vara kul att baka lite pepparkakor och att då såklart Sam skulle vara med och hjälpa till. Vilket han var såklart, han hjälpte till att äta upp degen;) Men efter ett tag fick jag fortsätta själv i köket medans pappsen och Sam lekte på Sams rum. För mycket deg är ju sådär bra för så små magar. Men det blev massa söta former, hjärtan stjärnor, grisar mm. Jag använde grannens miniformar och små kakor är godare än stora tycker jag, och sötare förstås. Synd det inte finns rosa former.

Vi tog en promenad och sedan har jag gett mig iväg för att avsluta Sams klappar och även kusinernas. Men T hann jag inte med idag, det hinner jag nog ngn annan dag jag vet ju var som skall köpas.
Hittade iaf perfekta julklappar till S, hoppas han gillar dem. Och så ringde mormor mitt i allt och frågade om inte jag kunde köpa en från henne och morfar med så satte hon in pengar till mig, eftersom hon inte hittat det hon sökte. Och javisst det blev ju perfekt. Vet en sak som S älskar att leka med. Så en sådan fick det bli bla från mormor och morfar.
Ett berg av klappar kommer han få, och jag måste erkänna att jag med vill ha många klappar, såklart att S skall ha flest för han är ett barn. Men jag känner mig som ett stort barn på julafton och älskar paket och surprises, hur är ni?

Ett bad hanns med också, S älskar att bada och leker gärna tittut med oss, sötnissen. Och han älskar att kissa på sina fötter när han är utan blöja, han skrattar rakt ut! <3

Nu skall det gås upp till videos och hyra Flickan som lekte med elden. Hoppas den är bra.
Så den får avsluta kvällen. Lussebullsbaket får nog vänta tills imorrn.

Just ja, idag har jag både bränt mig på ugnen, tappat en konservburk på min lilltå så skinn flög av och det började blöda, hällt en massa vatten på mig och nästan tappat en burk i skallen med. Min klumpighet.

Trevlig lördag.

Kommentarer
Postat av: Annah - blivande tvåbarnsmamma

Lite sent svar men ja vi har vaccinerat Chloe.

Vågade inte riskera att hon skulle bli sjuk och sen ha det på mitt samvete :/

2009-12-06 @ 10:47:34
URL: http://carpeannah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0