Hoppisar.

Sitter och letar efter en sida med barninredningar som jag var in på innan helgen. Jag hittade jättesöta "hoppisar" där, ni vet sådana små söta gubbar som hänger i en spiralgummiband och studsar upp och ner. Det är sådana jag letar efter som jag tänkte ha till Sams rum. Men nu hittar jag ej sidan, jag kommer inte ge mig, Jag skall hitta dem!

Jag är i full färd med att planera Sams rum. Även om han kommer sova inne hos oss länge till såklart, så tänker jag ändå börja i god tid. Jag vill att rummet skall bli sådär mysigt och perfekt för honom så att han skall trivas att leka och mysa där inne. En liten myshörna skall han med få såklart. Vår älskling! I veckan kommer nog väggorden som jag beställde med, hoppas hoppas! Shit det var verkligen dyrt med sådana ord, även om jag hittade en bra affär att köpa dem från så gick de på 200 spänn ca med frakt för en mening. Well.. det är det värt. Det är ju prinsens rum vi pratar om.

Så om ni har tips på bra inredningsbutiker på nätet så hojta!

Nu ligger sötnosen här bredvid i soffan och sover. Han rycker till lite då o då i armarna, ja ni vet sådana söta dröm-ryck! :)

Nu skall vi äta lite, tänkte testa en ny soppa -caribean chicken. Hoppas den är god.

Innan låg vi o mös i soffan, och Sam skrattade och hade sig. Han är för det mest så glad och har ett leende på läpparna.
Det känns bra för mamma o pappa såklart. Det är ju det som är det viktigaste för oss. Att han är glad och mår bra.

Lite bilder från nyår. På vår glada pojk!


Finaste finaste bebben!! Kärlek kärlek kärlek.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0