Inne i värmen.

Nu är vi hemma igen efter 2 h nästan ute i kylan. Men gud vad skönt det är, och extra mysigt att gå hela lilla familjen.
Sen Sam föddes och man kör vagn så är det sååå mycket mysigare att vara ute och promenera. Livet får en helt annan mening med barn, nu är man aldrig ensam även om sambon jobbar. Man är hel på ett helt annat vis än tidigare.
Barn är absolut meningen med livet, enligt mig. Och så fantastiskt varje sekund. Jag njuter tillfullo av vår älskling.

Vi har nu lagt kyckling på tining, ikväll blir det thaivariant med minimajs och kokosmjölk and so on. Och godis till efterrätt såklart. Det kan man gott unna sig efter en halv mils promenad.

Vi skall se handbollen ikväll med, hade ni tänkt heja fram Sverige ni med?

Om en timme är det mat här för vår älskling, som tidigare idag lyckades bajsa upp på halva ryggen. Men tur det för han var lite förstoppad innan. Så man blir så bekymrad när man ser hur besvärad han är av att ej få ut något. Men nu så, lite bajs på ryggen gjorde honom glad!:)

Jag har förresten kommit på att han nog är kittlig vid magen eller ena armen, för när man skall ta av ena armen ur bodyn så skrattar han alltid till sådär mysigt. Han har världens sötaste bebisskratt! man smällte tusengånger om när han skrattar.

Han är för övrigt en väldigt glad bebis, han ler o flinar väldigt mycket och det är så härligt att se. Vi älskar dig SÅ mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0