Cutemammy.

Jag och Sam åkte till G och C innan idag. Sambon var tvungen att fixa med lite grejer hemma. SÅ han kunde tyvärr ej komma med. Men vi tog bilen och åkte. Var nervig för trafikkaoset när jag kom ut på vägen, men det gled på ganska så bra faktiskt. Sam somnade efter lite gnäll då han var så trött. Men vaknade så snart vi var framme hos söta G. Hennes mage är så stor och fin och snart är det dax. Vi fick och fikade innan jag spanat på alla deras bebiskläder, oh så söta små kläder haha, man kan knappt tro att Sam varit så liten och haft storlek 50. Galet vad tiden går snabbt, alldeles för fort ibland och man skulle vilja trycka på paus och bara kunna stanna tiden lite och njuta lite extra. Men varje stund är rolig, och varje månad har sin charm. Det är så fantastiskt att man själv varit så liten en gång i tiden och nu sitter man här 28 år!:)
Att få barn var verkligen livet för mig, jag har ända sedan liten varit förtjust i bebisar och inget slår ju att få en egen liten knodd att älska mest på denna jord! fantastiskt.

Sedan gick C runt sjöarna och jag och G strosade i centrumet medans Sam sov på min mage. Hittade en söt bebisbutik. Och kollade lite där innan vi åkte hemåt igen.

Nu har vi lite projekt att ta itu med. Lajters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0