Kompisdag.

Sambon skulle in till jobbet i förmiddags och då passade jag och Sam på att åka med till G som med var ledig och ville ha sällskap hon med ( i väntan på bebis) så när vi kom fram sov Sam lägligt så vi gick och kollade centrum, shoppade och käkade lunch alla tre. Mumma! Strosade lite till och provade mössor på Sam, han tyckte nog det var kul för att skrattade massa. Han gillar att sitta i vagnen o spana kläder och människor ett tag, men blir det FÖR lång tid så är det inte lika kul så då får han komma upp i babybjörnen, perfekt! 

Sen gick vi hem till henne och lekte i sandlådan ett tag innan vi var inne och kände av hungern igen, blev mojjen i väntan på att älskling slutade jobb och Sam skulle vakna från eftermiddagsluren. Det blev pommes, vegoburgare och dricka. Mumma.

Det är så mysigt med sådana dagar, speciellt med vänner som man känner att man inte behöver planera och att allt skall vara så perfekt med passup, mat och så. Det är det bästa med när man känner någon väl, då blir allt mer avslappnat och man kan lätt umgås flera dagar i sträck. Det blir perfekt nu när vi båda är mammalediga snart. Nu soffan med min man. Sam sover sedan 20, så sött i sin säng, och jag har hunnit med ett skönt bad, att tvätta alla nya kläder till honom och ätit jordgubbar och choklad i soffan med sambon. Mysiga dagar och kvällar!

 

 

Och lite bilder från leklandet som Sam gillade så mycket. Kanske åker vi dit imorrn igen om vi kan och hinner.
Nu säger jag gonatt!!

 


Kommentarer
Postat av: charlotte

Hej igen jaha i Sickla ska kolla upp det mer noggrant så fort jag får tid.

:)

2009-08-01 @ 16:18:35
URL: http://angelfalls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0