Whoops det kom i trosan.

Åkte till Trosa idag, gud vilken pitoresk och fin liten stad, mysig på alla sätt och vis. Strosa i Trosa det är grejer det!
Tog en fika, åkte till havsbadet, Sam sov i vagnen och vi solade och mös på en filt. Trots blåst tog solen mycket, de gäller att smeta in sig. Sedan åkte vi tillbaka till grekiska kolgrillen Trosa centrum och åt, Sam dansade i sin stol till den grekiska musiken, han var så söt! :) Stackarn har åkt så mycket bil nu, och det är så varmt att han är ganska röd i rumpestumpen. Försöker lufta mycket nu, och imorrn blir det inte så långt med bilen. Någon som har tips mot röd rumpis?
Morgondagens planerade bestyr (om det funkar) åka och kolla ny dator, spana in färg då det skall målas om möbler till Sams rum. Och fixa lite annat smått och gott. Det skall ju regna imorrn så det blir lagom äventyr. Och så blir det lite extra kattgos. Har ju varit iväg så mycket att man får ångest, men det är ju så i semestertider, jag är ju ändå hemma väldigt mycket annars. Tur det!

nej om man skulle ta och göra en smoothie, med JORDGUBBSSMAK, gjorde en på rabarber igår och fytusan vad äcklig den var!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0