Home.

Nu är vi hemma efter ett bvc-besök och stan.

Sam väger nu 10080 gr, han har alltså spräckt 10kgs-gränsen vår stora pojke. Och är nu 74 cm lång. Hans bröst har läkt bra, och det är bara sista blödningen som är på väg, för att sedan torka och bli en ruva. Hoppas det håller sig så och att det läker ihop bra det sista med. Lika bra att ha på kompress tills det ser bra ut, vill ju ej röra vid det i onödan. Men det kom ut mycket var och blod innan så en antibiotika-kur behövdes nog allt.

Sen var vi till stan, käkade på Åhlensrestaurang, Sam fick lasagne och paradisfterrätt som han mumsade på. Och lekte lite med Wilma,mest slet i hennes tröja men annars spanade de mest på varandra.  Han slockanade efter 2,5h bus och sov på vägen hem i regnet. Nu skall vi snart fixa mat, och imorrn skall vi ha besök hit på eftermiddagen sedan blir det lugnt. Det har varit mycket flängande nu hit och dit så nu blir det lite lugnt.

 

Och tusan vad trött jag blir på alla tusentals människor som trängs, och hissar som ej fungerar, grrrr. Nej gallerier är bättre. Då slipper man dessutom ta av och på kläder hela tiden. Men det är sådant man märker när man blir mamma, då är det bättre när alla affärer är samlande på samma ställe. Men det var en trevlig dag i stan hur som helst, Sam är ju väldigt lätt att ha med och det är ju skönt det. Nog mest jag som tycker att skäris funkar lika bra som stan, om inte bättre.

Nu mat här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0