Kras.

Tappade ett glas imorse precis innan jag skulle till att ge Sam sin morgongröt. och nojig som man är med båda barn och djur så var ju dammsugaren och upplocket av glas prio ett då. Sam satt snällt och väntade medans mamma båda for runt med dammsugare och torkade av golvet. Puh! Tycker det är riktigt läskigt när glas går sönder. Orolig att trampa på glas. Men nu är det ännu värre om Sam eller katterna skulle trampa i det. Men som sagt, han går ju ej eller kryper omkring där så det skall nog vara lugnt, tror jag fått upp allt med. Annars skulle jag ej förlåta mig själv om de trampade på glas.

Sedan blev det iaf lite gröt och lite snabb frukost för mig. Men då Sam somnade sin lilla tupplur nu vid 11 så vart jag hungrig igen och var tvungen att ta lunchlådan från igår. god kycklinggryta med bulgur! mumma! Matlåda rules!

Idag blir det ganska så lugnt, måste förbereda inför Me and I partyt imorrn. En har lämnat återbud pga förkylningen. Eller snarare så sa jag att hon ej fick komma pga det. Tycker det är respektlöst att ta dit förkylda människor bland massa barn. Men det förstod hon såklart! Jag skulle beställa åt henne om hon hittade ngt på nätet som hon ville ha.

Denna veckan är det midsommarveckan och vi får besök av ett par kompisar hemifrån som stannar några dagar. trevligt! har sagt åt dem att ta med öronproppar då ena katten ej gillar stängda dörrar och jamar på natten. :) Men de hade packat ner det sa dem!

Lite bilder från vår ögonsten och lite shopping.
Imorrn lär det ju bli med på klädpartyt! Kul!
Barnkläder är det roligaste som finns att handla.




Dagens klänning. I love it! Speciellt med skärpet till!










Bodysar med färg! I like it!



Matchande byxor! Såklart!



Och matchande strumpor, sådana som Graaf tipsade om!:)



Pappafavoriten som pyjamas igen! Stålmannen!:) Och annan söt pyjamas!

Kommentarer
Postat av: Nina

mycket fint du köpt..

2009-06-17 @ 23:35:23
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0