Lev här och nu.

Har mer och mer börjat ta tillvara på stunderna just nu, att leva här och nu. Jag vill njuta av varje sekund, av varje dag. Och inte hela tiden tänka på att jag snart skall tvingas jobba och ge mig ut i arbetslivet igen. Jag vill ju vara hemma med min son helst hela livet, men det går ju inte riktigt. Jag känner inget alls behov av att jobba nu. Jag har en bra mammapeng, jag hann klart min utbildning och hann jobba och vara klassföreståndare innan jag gick på min mammaledighet. Och jag har så många vänner både de utan barn som jag känt innan, och de nya mammorna/vänner och även de kompisarna med barn jag känt innan. Jag anser att jag vill umgås med människan, inte bara för att de är just mamma precis som jag. Det blir ju trist om man ej har kul tillsammans. Men jag har väldigt många vänner jag trivs bra med just nu. Det har dock tagit ett tag i storstaden att skaffa ett kontaktnät även om jag är babblig och social. Oavsett är jag så glad över att min sambo snart har semester så vi kan vara bara vår lilla familj, och åka ner till våra familjer. Det skall bli så mysigt. Och jag saknar varje dag att inte ha nära till min mamma, pappa och brorsa. Det är jättetrist att ses så sällan. Men nu skall vi snart ses, och jag skall bli bättre på att ta tåget ner, skall verkligen passa på nu när jag är hemma. Oavsett vilket så vill jag ge dagens puss till mina föräldrar och min bror som alltid funnits/finns där för mig. i vått och torrt och jag skulle inte klarat mig utan er! Så dagens puss till er!



Dagens puss till min mamma, pappa och bror!

Jag är en riktigt familjegris och pratar med min familj flertalet gånger i telefon varje dag. Och jag tycker att det känns konstigt om jag inte gör det. Bara någon minut räcker bra, men måste det måste jag. Mamma och jag har vår egen alldeles vanliga ritual att prata medans hon är på väg hem från jobbet. Pappa brukar ringa på eftermiddagen och babbla på, det är så kul att ha så bra kontakt. Och brorsan han ringer titt som tätt med. Så underbart med bra kontakt. Världens bästa mamma och pappa och bror, jag älskar er så.



I tele med min kära mamma.

Nu skall jag fortsätta dricka min smoothie innan sambon kommer hem med mat från mackedonkan. Mjo sushibaren var stängd så det får bli fettomat idag. Jag menar jag har ju ändå druckit smoothie det borde jämna ut sig ?:) Sambon har varit iväg med vänner. Det är viktigt att unna sig det ibland tycker jag. Och imorrn är det min tur,om inget kommer emellan, att gå ut med två tjejer och ta ett glas rött. Då får Sam och pappa kvalitetstid och mamma får tid med vänner. Det tror jag är nyttigt.





Det märks att man bor långt från världens bästa frisör, mamma.

Nu skall jag kolla till älsklingen, och mysa med katterna, och sambon. Och min hambuuurgare... EL macko vad tänker du på? Satan, missade lyxfällan. Och just ja, en bild från när finaste älsklingen somnat i min famn igår.

Mycket älska nu, men så är det,  njut av kvällen!







Kommentarer
Postat av: LindA

åh visst är det härligt när de somnar i famnen. MYS!

ja jag vet vad du menar med att ha nära familjeband och sakna dem... mina bor dock inte lika långt ifrån men det känns ändå.

kram

2009-06-25 @ 10:23:34
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Fia

Sv: Hej! Tack! Ja, Karlstad är jättehärligt. Speciellt nu på sommarn eftersom det är en vattenstad med Vänern precid nedanför ;D

2009-06-25 @ 21:52:20
URL: http://soffia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0