Lunch.

Vaknade vid 06, gav mat o somnade sedan om hela lilla familjen. Man får så mkt gjort när man är uppe tidigt. Underbart faktiskt. Så vid tolv hade vi tvättat klart massa maskiner och duschat och städat, samt ätit en god frukost och busat med Sam. Nu har vi varit med på Långbro och ätit lunch, Sam sov så sött i vagnen hela tiden. han är underbar när man timar hans sovstund, då är det perfekt att gå ut och äta. Det är så mysigt där med. Så nu är jag mätt i magen och nu skall vi snart se film och ge lillesötisen mat. Ikväll är det Robinson, det skall bli kul att se. Vart bjudna på middag ikväll, men tackade nej, har varit iväg hela veckan på en massa och träffat fullt med folk så d3et skall bli skönt med en hemmakväll och för Sams skull. Han är inne i en fas då han vill ha lugn på kvällen. En fas som varar ca 5 veckor sen brukar de ej bli så berörda av att vara borta på kvällen. Men just nu känns det som att vi måste lyssna på hans signaler, det är ju det viktigaste. Fester kommer det flera av ;)

Och nu när det varit så mkt flera veckor i rad plus att vi kommer ha en massa besök framöver så kan man behöva en lugn kväll. Myskväll med familjen helt enkelt.

NU skall älskling få mat, sen skall vi fixa lite, och eventuellt en sväng till Ikea. Vi behöver köpa haklappar och leksaker till vår älskling. Det blir säkert en hel del mera också. Det brukar det bli.

Trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

vill gärna se fler bilder på sam =)

2009-03-21 @ 16:18:36
Postat av: tess

slumpen tog mej hit, fin blogg du har...



hoppas du får en fortsatt fin helg.

kika in hos mej om du vill



mvh tess trött tokig ung morsa

2009-03-21 @ 21:50:26
URL: http://misstessan82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0