Sköna lördag.

Helgen är det något visst med även om jag är ledig alla dagar. Det beror såklart på att sambo är hemma med familjen.
Det kan ju inte bli bättre. Just nu försöker jag avlasta honom så mycket som möjligt eftersom han har mycket på jobb, stressar mycket och sover dåligt. Ingen bra kombination och ohållbar i längden. Så eftersom jag känner mig pigg så fixar jag lite mera nu. Tycker dock att han borde ta sig iväg och kika hockey med några grabbar eller så men är man trött vill man ju såklart bara vila när man får tillfälle. Så medans mina kära pojkar sover så har jag passat på att skriva dopkorten och sådär så de inte skickas ut senare än de skall osa:s för om man kan komma eller ej. I min glömska skulle inte det alls vara en omöjlighet.

Vi har som vanligt tvättat på fömiddagen, det skall bli såå skönt med en egen tvättmaskin inne snart så man kan tvätta när man själv vill och inte vara beroende av att båda skall vara lediga eftersom det är jobbigt att klä på Sam hela tiden och kånka en massa tung tvätt och honom med. Samt att det ju är tråkigt för honom att jag skall lägga en dag på det när det finns annat kul att göra. Så därför känns det extra skönt att få en egen maskin snart.

Igår hade vi en kompis över, Sam fick jättefina manchesterjeans av henne och vi fick jättefina rosa rosor, dock tror jag inte sambo gillade färgen så mycket, han är inte så mkt för rosa. Vi kikade lets dance och babblade samt åt lite snacks.
Och vid midnatt åkte hon hem, man är så trött på fredagar, och speciellt när man jobbar. Och sen går jag ju upp en gång per natt, antingen jättetidigt på morgonen eller precis efter midnatt och då vill jag vara ganska så utvilad iaf. Och inte minst för att vara en busig och rolig mamma på dagarna.

Sam han är så go, han skrattar hela tiden när man busar med honom, och nu när man liksom håller honom upp så står han ganska så stabilt på sina ben när man stöttar honom. Och babysitter är inte att tala om, han sitter av sig själv i den och stödjer inte ryggen så den kan vi nog ersätta med att han rullar runt på sitt täcke istället eller flyger flygplan med oss, samt sitter i sin matstol vid bordet när han eller vi äter. Han är så stor och så go. Skönt att han är rejäl, vår älskade pojke!

Nej nu har han sovit lite mer än en timme, först på balkongen och nu i vagnen inne, nu e det väl snart dags att vakna innan mamman hans får abstinens. :)

Ha en trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: mia

Tack bara bra, hur mår ni :)?

2009-03-14 @ 17:28:56
URL: http://storstadsidyll.blogg.se/
Postat av: Anonym

Mycket på jobbet kan man ju alltid ha, men ska man inte som nybliven pappa prioritera sonen och hemma kan man tycka ? kanske är det en karriär sugen sambo du har hemma... men karriär och liten son hemma, funkar det ? bara en undring...

2009-03-16 @ 08:27:53
Postat av: Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

Tack för din kommentar.

Ja det är verkligen jobbigt när man inte ens fick välja att avbryta det hela själv -utan en doktor i vita kläder bara säger "hupp hupp"

Så har man en bokad tid.



Ursch.



Hoppas allt är bra med er iaf. Kram på dig

2009-03-16 @ 08:56:23
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.

Nej jag har utomkveds.

Så det är tyvärr bara att ta bort, sker i slutet på veckan.



Kram

2009-03-16 @ 10:20:51
URL: http://theans.blogg.se/
Postat av: malinsmix

anonym: min sambo är väldigt mycket med vår son och är en toppenpappa. Men som chef så kräver hans jobb väldigt mycket jobb, dock har an dragit ner på jobbet sp mkt det baa går nu för att vara med familjen. Så jag stöttar honom fullt i att få sova någon timme ibland på helgen.

2009-03-16 @ 10:57:26
URL: http://malinsmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0