13 månader.

Idag är det första advent, eller ännu bättre - idag är det Sams 13månaders dag! Älskade prins! Finaste som finns för oss!
Dagen har vi spenderat med att fixa Sams rum till ett barnrum på riktigt, sambon är iväg och köper lite extra nu. Vi har tagit bort och trixat så det skall bli massa yta att leka på! Nice! Skall ta lite i sänder! Men det är iaf börjat. Och under tiden det fixades så åkte jag och prinsen till coffehouse by Georg och fikade, och kikade runt! Och köpte Mario bros till Wii!! Det skall spelas ikväll!!! Sedan åkte vi till ett annat ställe och strosade lite. Julmarknad får det bli på skansen senare någon annan helg. Eller kanske på grönan!
Skall testa att Sam sover i eget rum inatt för första gången, undrar hur det skall gå för mig, jag lär ju lägga mig på en madrass bredvid hehe. Sover ditt barn i eget rum?

Igår var vi iväg norr om uppsala på dop av lilla S som jag är gudmor till!! Det gick jättebra och var god mat och trevligt sällskap. Sam var Så trött av alla intryck när vi åkte hem att han slocknade direkt med vällingflaskan i mun.

Nu skall det plockas undan efter maten och busas lite till här!°

Ciao!

Kommentarer
Postat av: Denice- Hampus mamma

Hejj!

Följde din blogg slaviskt men tappade sen bort den. Är Sam redan över ett år??!!!!

Herregud! Kan han gå än ?:)

2009-11-30 @ 23:52:03
URL: http://deniicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0