Blogg.se

Flera kvällar i rad har blogg.se varit så segt, och jag som inte har ngt tålamod jag har inte orkar sitta och trixa med bilder som tar en evighet, därför får ni vänta ett litet tag till.

Men hur var då Sams 1 årsdag? Jo den var jättebra, i torsdags på hans dag, fick han först öppna paket på morgonen innehållande duplo och kläder! Sedan blev det en sväng till stan där vi åt lunch och fikade. Sam fick köttbullar och plockmat från buffen vi åt från, det gillade han allt älsklingen! Lite äpplekaka fick han med smaka dagen till ära! Vi shoppade lite presenter ytterligare, en bävernylonsoverall, enkel och jättefin men framför allt varm, han är världens sötaste där han bulsar omkring i den! :) Sedan köpte vi en tröja på Pop och strumpor med antihalk, tröjan skall dock bytas till en strlk större. En jättefin höstig tröja. Och så köptes skor som är ganska så varma och goa, perfekta att ha nu när han nästan uteslutande går istället för kryper.
Väl hemma igen så gick vi med kusinerna och lekte i lekparken, gunga är ju så kul! Dagen avslutades med flera paket med böcker och presentkort på Pop! Och en god mat! En bra dag för vår älskling som somnade så gott efter dagens bus!

Vi firade rejält på lördagen, alltså i lördags då vi var närmare 15 pers, då kom även mormor och morfar samt morbror dit till farmor och farfar... perfekt att ha alla samlade. Och att de fick träffa sitt barnbarn lite. Kan ju inte vara lätt att bo så långt ifrån en sådan älskling. Men det är en bra lösning när man inte hinner åka till båda ställena. Där fick han med fina presenter, leksaker, pyjamas, brioleksak och pengar till bankboken! Superbra!
Av de andra vännerna fick han en fin kofta! Tack så mycket för allt fint till vår älskling!

Av oss fick han en body, en stickad pippitröja, strumpor, en nalle som pratar, och ytterligare leksaker. Fick även pengar av två andra släktingar och en bok! SÅ mycket uppvaktad blev vår prins, tack alla ni som uppvaktat! Barnkalas kommer inom kort!

Direkt efter kalaset vid 19 åkte vi tillbaka till sthlm, S somnade som en stock och sov hela resan! Älsklingen! Och till 07.10 dagen efter så vi hann få lite sömn.

Dagarna i södern har varit bra, skönt med lite miljöombyte och tänk att vår älskling redan är 1 år!! Helt otroligt.
Nu går han nästan oavbrutet! Så ganksa så bra timing till 1 årsdagen, lite innan då han började med några steg som bara blivit fler och fler! Vi älskar dig Sam!

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0