Mysstund.

Åh vad det är mysigt att att mysa med Sam i soffan. Nu början han verkligen uppskatta böcker mer och hänger med på ett helt annat sätt. Han är speciellt förtjust i en bok som är en sjung-och-pek bok Bä bä vita lamm! Så sjunger man och pekar samtidigt, perfekt! Han klättrar ju som jag sagt upp i soffan, och om jag snabbt skall hämta en sak såär jag bombsäker på att han hoppat upp och satt sig där för att göra mig orolig att han skall ramla ner. jo men visst, sen när jag kommer springandes så sitter han och ler mot mig sådär ursött som bara han kan! <3

Undrar just vad han tänker:haha nu kommer dårmamman springandes igen!:)

 

 

Efter vår läs och mysstund så flög pappsen flygplan med Sam, det älskar han och skrattar rakt ut!Han stordiggar verkligen när pappa kommer hem,och kastar allt han har och går till dörren för att möta honom!<3 Japp nu går han oavbrutet med enstaka kryp ibland. Så ganska precis 1 år när han går felfritt vår älskling!

Dagen har varit bra, var med en kompis och åt sushi på annat ställe och tog en långpromenad när barnen sov. Trevligt! Sen gick jag hem och S fortsatte sova hela vägen hem! Perfekt att han sover ca 2h på eftermiddagen!

Tusan imojjn är det torsdag igen, vart tar tiden vägen?

 

Nu skall jag umgås med min kära sambo!

Over n out!


Kommentarer
Postat av: Nina ♡

usch då. lät inge skoj.. men har hört att det är mer än vanligt att det blir så. hoppas det går över snabbt på dig. stackare..



jo vi har försökt ett tag nu utan resultat. men ja har haft en stor cysta på ena äggstocken å då kan det försämras - chanserna alltså.. men det kommer nog. nån gång..

2009-11-12 @ 10:10:14
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0