Dålig hydag.

Detär ju så många som jämt pratar om bad hair day, det tycker inte jag att jag har ngt större problem med oftast, MEN jag har typ jämt dålig hy-dag, oavsett om jag använder minderalsmink, eller typ bara mascara och inget som täcker porerna så tror jag att jag har sämst hy i Sverige, typ som små plitor överallt, och ojämt. Inte så att jag har mycket finnar o så, men bara en kass hy helt enkelt,som är torr och hemsk.

Jag använder dermalocigas rengöringskräm och deras dagkräm även på kvällen då den är så mild. Men det är inte direkt så att jag gör en massa inpackningar för hyn o så, funderar på att köpa ngn bra peeling, men det kan förvisso ibland kännas som att det är att slänga pengarna i sjön.

Vad finns det för tips, vad anv'änder ni er? har ni något husmorsknep som får hyn att skina?

Säg inte att jag skall vara nogrann med att tvätta hyn, för jag tvättar ordentligt morgon och kväll. Är bara så less på att ha en dålig och torr hy. Vill ha tillbaka min graviditetshy när jag väntade Sam, då var den verkligen perfekt! Men att vara gravid jämt coh ständigt är ju ingen lösning så har ni någon bra så give it to me!

 

Sam hade 38,7 i feber igårkväll så han fick alvedon innan han skulle sova och sov faktiskt bra hela natten. Älsklingen. han kändes lite varmpå kvällen och var litegnällig vilket han inte brukar vara, så jag kollade då tempen. Men han var liksom pigg hela tiden ändå och glad som vanligt förutom den lilla gnällperioden som kom ibland mellan busen. Lullplutten! Hoppas han slipper febern nu, han är iaf i farten som vanligt och busar så han är ju inte slö eller så,men man tycker så synd om dem när de har feber. Det liksom värker i hjärtat och man vill ta på sig allt som de har istället i förkylningsväg så att de kan slippa det! Men men så länge han är pigg och som vanligt vår älsklingen så är det nog lugnt.

 

Blir en liten promenad strax, måste upp och köpa en kattlåda till så dehar varsin, var en kattspecialist som tipsade om det om katten börjar kissa inne, så hoppas det hjälper. Vore perfekt om problemet kunde lösas så enkelt. Så det och en lånpromenad/upptäckspromenad står på schemat.

Sam han använder stolarna som ngn slags gåvagn haha, han är fär söt när han kommer gående. Älskade barn! Att han diggar järnet och dansar med till all möjlig musik är ju s¨å underbart! Nu kröp han nyss under stolen lite klämchekt utan att slå i huvuet. Sötaste pojken i världen!

NU skall jag pussa på och fortsätta busa med honom!

Trevlig tisdag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0