Förstoppning.

Stackars älsklingen, tror han har förstoppninig.
Började igår vid lekparken då han bara blev så ledsen när han skulle åka vagn och ingenting hjälpte,inte ens nappen var ngn tröst. Han somnade till slut och när han vaknade var han lika busig och glad som vanligt. SOmnade som vanligt vid lite i åtta och sov bra fram tills 22. Då han vaknade några gånger och sedan blev så ledsen och bara grät och grät, man hörde små pruttsar och eftersom jag vet att han inte bajsat på hela dagen så visste jag att det var förstoppn som med allra största sannolikhet gjorde honom så ledsen. Testade att bära på honom och trösta honom såklart, men ingenting fungerade och han var så hård på lilla magen. Ringde vårdguiden föratt höra om lactulos men hon sa att det vi skulle testa var tempen lite försiktigt. Och inte lactulos. Aha, okie vi testade tempen lite men man kände sig som en idiot som liksom gjorde så när han var så hård i stackars magen!:( Efter kanske en timme av gråt och han fick komma hem på golvet och krypa runt så blev han mycket gladare, och vi tänkte att det ju är bra föratt röra tarmarna. Dock verkade han ju alldeles för pigg för attsova och vi blev bara tröttare och tröttare haha. Men vid midnatt testade vi att ge honom lite ljummet vatten på flaska och lade honom mellan oss och sjöng lite och då somnade sötisen till slut. Och sov bra ända tills 08 ca. Han har bajsat lite nu på förmiddagen, det är lite hårt men liksom inte ngn stenhård. (ursäkta infon) Men han verkar fortfarande lite besvärad fast inte alls så ledsen eller så som han var igår. Och han busar ju på som vanligt. Vill helst inte ge laxerande medel om det inte är abslolut nödvändigt, men har ringt barnläkaren för att höra med henne hur mycket man skall ge om det nu blir så igen, för man bvet ju själv hur det är med förstoppning. inte kul! Så får se vad hon säger när hon ringer tillbaka om hon nu gör det.
Nu sover Sam sin lur så hade han varit helt förstoppad hade han ju varit ledsen, och nu känns han inte alls lika hård på magen. Älskade barn, man blir så maktlös när de är ledsna.

Men trots förstoppning somnade han så gott till slut och vi fick ha bebismys hela natten, för det finns inget mysigare än att ligga och sussa bredvid bebis! ja sambo är ju med mysig såklart...men det är inte riktigt samma sak;)

Nej nu skall jag laga lite lunch, och ingen banan eller bröd blir det idag!

jag tar gärna emot tips på mat som är lite lösande förutom katrinplommon o messmör, utan mera matigt, finns det ngt?
Och vad gör ni när era barn är lite hårda?

nu vaknade sötnosen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0