Lek och bus i vårt hus.

Full fart. Fick besök efter lunch och bebisarna busade järnet,och dansade för fullt till musiken, hur kul som helst och hur söta som helst. De åt mellis, vi fikade, de dansade lite till, drog ut allt ut skåpen, skramlade, väsnades och busade på i 3 h nonstop! Sötaste! Sedan tyckte vi mammor att de behövde sova lite för eftermiddagen så vi gick ut på en promenad och passade på att hämta ut paket på posten! Böckerna blev SÅ fina! Sam somnade nästan på direkten och sov skönt tills en man som började babbla med oss väckte honom.

En skön och fin höstdag!

Vi kom lagom hem tills det var dax med mat,och lite mera bus innan pappsen kom hem och tog över buset och jag städade upp från dagen! Nu är det kväller och Sam sover så sött! tog en halvtimme för honom att somna idag, han var så uppe i varv och nästan dansade i sängen! :)

Imorrn för ett år sedan hade vi BF. och sambon hade sin första lediga dag för att vara hemma och beredd. Haha, vi var hemma i 8 dagar innan Sam ville ge mig värkar och sedan komma 1,44h in på den nionde dagen över! Så vi var lugnt hemma! Men det är helt galet att det är 1 år sedan bf imorrn!

Nu mys och satsumas!

 

Grattis Pling på din dag! Stor kram till dig min vän!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0