Satsumas.

Nu har jag nog tryckt i mig 18 000 satsumas, känns det som iaf. Och jag känner hur fingrarna är sådär härligt färgade haha. Men gud vad goda de är nu, JAG KAN INTE SLUTA att äta dem! Dessutom orkade vi inte fixa med ekströms paj som sambon köpt hem och det är ju hälsosamt tänkerne. Hälsosamt att man liksom inte orkar göra sånt sötslisk. Det kallar jag karaktär, eller kalla det lathet, ni bestämmer!

Pratade med barnläkaren innan som sa att jag kunde ge lactulos, på vårdguiden säger de en sak, där en annan. Men jag litar mer på läkaren och eftersom jag vet andra som fått det ordinerat så köpte jag det, och gav älsklingen. Tog ca 30 min sedan kom bajset! :) Så skönt! Dock har han ju inte verkat så jättebesvärad eftersom det kom imorse. Men skönt att ha hemma om han blir hård igen. Men jag tror inte han är mer hård i magen än andra bebisar som inte ammas. Visst blir han hård ibland, men inte så ofta som det kanske verkar. Han bajsar varje dag i snitt, men ibland blir det som en propp, och jag kände det på mig igår eftersom han fått två smörgåsar istället för en, och då han inte bajsat på morgonen så visste jag att det skulle bli juxx med magen. Man känner det ju på sig såklart. Mest för att jag själv har problem med min mage. Den är liksom trög!Well inget kah direkt behöver argumentera för, det bara är så. Och när det är så är det jobbigt för stackars liten liksom. Och att jag med har magknip idag är ju med typiskt.

Tror Sam varit lite ledsen idag med, för antagligen: Tänder. Ser lite svullet ut där kindtanden har plats. Eller är det blåsor sedan höstblåsorna? Svårt att tyda riktigt, men kanske därför han är lite snorig med? Eller så är det en utvecklingsfas, som en blandning till varför han liksom blir frustrerad emellanåt. han vill så mycket, men världen är ändå begränsad liksom. Well ni som hajar ni hajar. Läste om utvecklingsfas och den verkar stämma. Mera kramig, vill vara mer nära, mer frustrerad och mer otålig. Så tänder blandat med lite förstoppning och utvecklingsfas kan nog sumera dagen. SOm nog låter värre än vad den var. Sam är ändå alltid väldigt lätthanterlig, och vändligt på glatthumör även om han såklart får svängar där han minsann visar sin envishet, som alla andra barn. Så trots lite gnäll då och då, så är alla dagar ett äventyr i sig. Sen när pappsen kommer hem så är det ju extra kul med såklart! pappsen rules!

Nu idol again.

Kram på er söta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0