Its all about mascara.

Jag är en sådan som använder väldigt lite smink, typ bara mascara, och ibland lite solpuder för att inte se ut som ett lakan. Men mascaran jag köpte i söndags var ju katastrof, torr redan från början, nej tack, inga flera Viva la divaprodukter i form av mascara. Tänkte det kunde vara kul att testa ngt nytt men nej, det skulle jag aldrig ha gjort. Så bland lite nödvändigheter som handlades idag fick en ny mascara svärandes följa med hem. Det tillsammans med en fleecejacka till Sam, perfekt att ha på em när det är lite varmare. Nagelbandskräm, vill verkligen ta hand om mina naglar som nu är hårda och fina. (Kul att se hur länge det varar) ett diadem jag inte kunde låta bli. Basiclinne, måste ju ha lite längre nu så magen får plats, och mina hemma börjar bli för korta och trista. En bolera som är skön över linnena, det är ju så kallt på jobbet. en kortärmad tunika (inte direkt nödvändig, men billig;) en sjal och leggings, tur jag köpte leggings eftersom mamajeansen satt som skit så dem fick jag lämna tillbaka.  Haha ser ni att jag typ har en ursäkt till allt jag köper?:) Men det är jobbigt för garderoben när man växer snabbt, då behöver man uppdatera den ofta, tur det är bra mode nu och att man kan hitta kläder till bra priser iaf. när man jobbar tycker jag det krävs mer kläder också än när man är mammaledig, det säger ju sig själv, även om jag alltid tycker man skall klä upp sig lite även till vardags, det är nästan viktigare. Jag menar hur kul är det för sambon att komma hem till en tjej i mjukisbyxor? Det har nog aldrig hänt då jag är en sådan som nästan aldrig byter om till myskläder hemma. Haha, eller jo när jag var höggravid med Sam, då ville jag inte ha ngt som klämde på magen, men det är nog ända gångerna.







Så nu har ni som vill fått se vad jag handlar, det är ju en del som skriver att de vill se det man handlat, så visst. Lite drygt att ladda upp bilder ibland, men vad gör man inte för sina läsare:)



EN tanke som ofta slår mig är att jag verkligen är mamma. Wow! Jag får nästan nypa mig själv i kinden ibland, det är verkligen för bra för att vara sant att få vara med om en sådan sak. Jag är så uppöveröronen kär i min pojk, att vi är en sådan fin familj det värmer mitt hjärta mer än ngt annat.


Kommentarer
Postat av: Malin, 22 år & Gravid

mitt sf låg på 29 i 28+1 så vet inte om det har ändrats men det har det förmodligen gjort :)

2010-04-28 @ 22:43:08
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Malin, 19 & Gravid

Ja, det är riktigt skönt! :-)

Sd, menar du sammandragningar då eller?

2010-04-29 @ 08:17:37
URL: http://mmylove.blogg.se/
Postat av: Matilda - Livet som ung tvåbarnsmamma

vilka bra ursäkter du hade för att handla, jag måste nog också uppdatera lite i min garderob, min sambo vill väl inte komma hem till en tjej som har alla fina kläder i tvätten haha ;)

2010-04-29 @ 16:43:05
URL: http://majbebis08.blogg.se/
Postat av: Nina

å va du uppdaterar en massa nu :D skoj ju!



va ska du hitta på i veckan? krams

2010-05-03 @ 10:51:32
URL: http://modesida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0