Less is more.

Vi kikar Vinter på datorn, sambos. Och jag sitter och funderar på vad jag är sugen på. Hjälp mig, kommer inte på det!:) Sitter och gottar mig lite extra ikväll eftersom jag är ledig imorrn, det är studiedag and i love it! Det är i princip bara 6 veckor kvar att jobba, och lite dagar försvinner här och var. Helt galet, vart har tiden tagit vägen?
Jag trivs med mitt jobb, verkligen, men jag trivs ju bättre med att vara hemma med Sam. :) Det är ngt visst med att vara hemma med sitt/sina barn. Jobba skall man ju ändå göra hela livet sen, men det är så kort tid barnen är små och den vill jag absolut inte missa. Tycker det är perfekt tid S går på dagis nu, och han trivs verkligen, det ser man när man hämtar honom och man ser honom innan han ser mig! Och idag vinkade han glatt hejdå till pappsen när han lämnade. Skönt! Han brukar annars bli ledsen en kort stund i överlämningen, men det går snabbt över och pappa hör när han slutar gråta redan innan han hunnit iväg. Skönt att älsklingen verkar trivas!

Åt glass ute i solen med grannarna innan och njöt av de 17 graderna! Underbart! Nu vill jag verkligen att våren håller i sig. Skall tom inhandla en ny fleece från polarn till S imorrn, hans andra är för liten nu. Tycker de är grymt bra och snygga de jackorna så en sådan till får det bli! Har ju presentkort med att nyttja, perfekt!

Nu skall jag låta mina naglar torka, gillar neutralt lack nu, även om det är snyggt mer färger med så känns det renare och fresch med glans. Har bas och topplack med så det skall hålla bättre. Och självklart Depend, 25 kronor och för så pass bra lack, me like!


Kommentarer
Postat av: agnes

från hm:)

2010-04-28 @ 09:02:14
URL: http://agneeees.blogg.se/
Postat av: Emma,21 år & Gravid <3

Det blev en Emmaljunga Smart Duo Combi :D

Har ni köpt/beställt vagn ännu? :)



Näe vi bor 5 mil utanför Uppsala :D

Men det är dit vi åker när vi åker "till stan" :D

Ja Uppsala är en riktigt härlig sommar stad :)



Vart bor ni?



Kramar

2010-04-28 @ 12:19:18
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/
Postat av: Malin, 22 år BF 6 Juli

enligt stickorna har det inte visat något, så var nog bara tillfälligt, men ska tillbaka till bm imorgon igen för nytt blodtryck :)

2010-04-28 @ 15:17:58
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Malin, 22 år BF 6 Juli

ja det är helt underbart att äntligen kunna börja leva igen

2010-04-28 @ 15:30:19
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Hanna Westman

sv_ ja verkligen! Tack :)

2010-04-28 @ 18:28:57
URL: http://westmanshanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0