Myspys.

Har haft en jättemysig eftermiddag i parken hela familjen. Sam ägde hela lilla barnhagen, han var ju ensam där en bra stund och röjde i sandlådan, vi byggde kakor och han busade på. Så säger han BUS med busrösten och häller sand på mammas leggings haha sötaste. Man kan inte annat än älska detta liv!
När vi lekt någon timme så var det dax för att gå hem och göra mat, då ville pappa busa och leka springa och busa med Sam i famnen leken, och den är alltid uppskattad! <3

Ëfter maten hade vi mysstund och lekte med favoritleksakerna, djur och bondgård från Fischerprice som han älskar att leka med, mamsen med för den delen, massa ljud och kul. Avslutade dagen med mys i knäet i soffan hela familjen. Jag ÄLSKAR att vara mamma till dig finaste! Man får så mycket kärlek från sitt barn att det inte går att beskriva i ord, så känner nog alla föräldrar!

Nu sover han sött prinsen och vi har precis fikat i soffan, jag och stora kärleken. Har alltid lite söndagsångest nu för tiden, man vill ju bara vara hemma med S, men samtidigt så är det en kick att gå hem sen igen och jobba ett tag nu, S blir ju överlycklig när man hämtar honom på dagis med!

Tur han inte behöver vara där så många timmar per dag! Det känns bra i mammahjärtat.

Myspysstunden.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0