Undrar när bebis kommer.

Gokväll. Lillälsklingen ligger och sover i sitt rum och storälsklingen är på väg hem efter ett träningspass, han måste ju vara stark när han skall coacha mig sen ;) Och jag sitter och spanar fångarna på fortet och väntar på den STORA godispåsen som är på väg att levereras hem med mig, japp jag tänker svulla som tusan nu för att passa på liksom OM nu fl startar inatt, man vet ju aldrig och det är ju bm:s gissning. Men who knows.

Lite nervöst, men mest förväntansfull, bara Sam har det bra under tiden så är det huvudsaken och att Lill i magen mår bra förstås.

Efter hinnsvep och vår bilresa hem så var det jobbigt att gå ur bilen och den första biten, det molade och spännde, men släppte när jag kom in och nu har jag inte känt ngt ännu. Men det kasnke kommer snart, så var det ju med Sam. Iaf så är kamerabatteriet på laddning, rutinlista för Sam är skriven och ja sen är det nog inte så mycket mer just nu iaf.

Nej nu får godiset komma. NI glömmer väl inte prenumerera på bloggen, då missar ni ju iiiingenting om det nu blir möjligt att blogga från fl, jag lovar inget men ska försöka. BARA NI hejar på och stöttar mig förstås!

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag är ledsen att säga detta, men det känns på något sätt "skönt" att höra att någon mer sitter i samma sits som jag (förlåtförlåt) - då vet jag att någon verkligen förstår hur jag känner mig. Ja, då har vi gått exakt lika långt då, men jag hoppas verkligen att den hinnesvepningen gjorde sitt´för din del, att det kom igång inatt (: håller alla tummar och tår!

2010-08-31 @ 08:25:51
URL: http://djonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0