Bus hos brorsan.

Full rulle från morgon till kväll and i like it!
Spenderat halva dagen hos brorsan med flickvän och deras jättesöta hund Smilla som Sam för övrigt tyckte var liiite läskig i början. Men så fort hon vände ryggen till var han kaxig och skulle klappa!;)

De har ett jättemysigt hus och en så mysig uteplats där vi fikade gott, först goda mackor sedan god glass med chokladsås! Och hade det allmänt trevligt medans Sam busade och sprang runt och hade sig!

Jättemysig dag/kväll som avslutades här hemma med grillning och prat och Sam sover så sött här bredvid.
Skall med krypa ner nu, det börjar bli dags känner jag.

Imorrn skall vi ju resa hem på kvällen, men mamma/mormor är ledig så vi skall in till Lund och strosa i affärer och lämna tillbaka bilstolen som de hyrt till Sam. Sedan blir det väl att vi fikar lite där innan tåget går. En mysig dag med lagom värme hoppas vi på. Och hoppas pappa/morfar kan sluta lite tidigare och följa med, annars får vi vinka hejdå på hans lunch! Vi ses ju snart igen, men det är alltid lite sorgligt at åka hemåt igen även om vi såklart vill träffa pojkvän/pappsen igen!

Sveriges avstånd är inte alltid kul och jag önskar vi bodde närmre, men det går ju faktiskt ganska så smidigt med tåg iaf!

nattie!



Jag och magen tar det lite lugnt i kvällssvalkan efter grillning (eller om det var innan? Ja lite senil kan jag lugnt säga att jag är nu sometimes - skyller på hormoner!)


Kommentarer
Postat av: Tamagal

Blir varm i hjärtat att läsa om hur gott bror din har det :)

Han äger en speciell, liten plats i mitt hjärta och jag önskar honom allt väl!



Hoppas du och magen mår bra efter ledigheten och värmen/både familjekärleken och underbara vädret.



Kram Emma

2010-07-05 @ 10:57:48
URL: http://www.tamagal.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0