Full i skratt.

En gång när jag skulle klä av S efter en dag på dagis så hade de klätt på honom en tight Hello Kitty tröja som ju tillhör ngn annan, och jag blev så full i skratt eftersom den satt riktigt tight. OCH idag när jag skulle byta blöja när vi kommer hem så ser jag att de har klätt på honom ett par kalsongen över blöjan och jag blir full i skratt igen. Det kan inte vara lätt att ha koll på alla barns kläder, men man kan inte hjälpa att man tycker det ser lite roligt ut med kalsongen på den lille blöjrumpan!;)



Eftermiddagen har varit highfive. Bara en massa bus och mys. Jag blåste bubblor och S sprang rakt igenom dem, och tyckte detta var superkul! Sedan har det cyklats cyklats och cyklats... och sedan efter att ha kissat på golvet blev det duschen som faktiskt gick jättebra idag (han blev lite skrämd för vatten när han fick schampoo i ögat sist) då han fick hålla duschslangen själv. Nu sover han sötnosen (som jag fortfarande inte kan förstå är min min min, han är ju min stolthet!)

 

Jag har ätit jordgubbar med gaffel eftersom diskning inte varit prio idag (jag valde solstolen och lunch med kompis ist ;) Och nu funderar jag på att spana fotboll, ja jag vet konstigt eller hur? Men ajg hejar på tyskland och pojkvännen på spanien så kan vara lite kul med tävling.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0