Junibacken igår.

Gokväll!

FIck ett sms av E igår morse och frågan löd om vi ville följa med till Junibacken ( som astrid lindgrens värld, med små hus, lekland och massa annat kul för barn att utforska) och busa. Och självklart ville vi det. Det skulle ju bli sådär olidligt varmt så vi skulle väl få stället för oss själv tänkte vi. (Vilket skulle visa sig att vi inte fick det var knöfullt med turister överallt) och till en början när vi kom så var det okej med folk, men när vi lämnade strax efter ett så var kön låååååång. Jag hade inte ens stått i den om jag kommit dit då.

Barnen lekte och de hade så himlans kul ihop, de trivs så bra att leka tillsammans. Och kramades flera gånger utanför Pippihuset, sötaste!<3

Maten intogs på deras uteservering som ligger precis vid havet... så barnen spanade båtarna som gled förbi medans pannkakorna gled ner!:)

En massa timmar senare och massa bus senare var barnen trötta, och vi med på allt folk så då gick vi en promenad längs vattnet, och S somnade som en stock efter en liten stund. Så då tog jag bilen hem och vi åt på pizzerian. (Gissa vad, jo kebabsallad igen).

En mysmysmysdag, med busbusbus!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0