Småshoppat.

Gokväll i sommarhettan!
Hoppas ni har en mysig semester!

Det blev tyvärr inget bad för oss i eftermiddags eftersom pojkvännen inte kunde komma från jobbet tidigare. SÅ jag och S gick och shoppade lite jordgubbar (som han glatt smaskade i sig och kletade ner hela sin outfit, tips på hur man tar bort sådana fläckar?) vi småshoppade lite (en Mexx-t-shirt och en bibb till det) och ett nytt pussel som smarta jag sen ansåg att bitarna var alldeles för tuggvänliga för honom så nu är det gömt sålänge.

Vi gick sedan och åt på uteserveringen och snodde med oss brödet vi inte orkade äta upp ner till parken för att mata pippisarna och mysa där Sam fick springa omkring och härja fram tills pappa anlände efter ett tag! Härligt!

Så några timmar ute blev det allt! Det är ju som skönast vid sjutiden så då vill man egentligen inte gå in, men efter det att Sam var rejält busig och övertrött och inte somnade förrän strax efter nio märker man att det är svårt att komma ner i varv efter utebus sent, men ibland är det värt det. Man måste få känna att det är sommar och semester med tycker vi!

Har precis betalat av räkningar (skönt att ha det gjort) och så har jag beställt en snygg uv-filt till vagnen som är ett bra alternativ till ett parasoll som säkert bara flaxar omkring. Riktigt snygg filt, men ack så dyr, men pyttsan det får det också vara värt idag!:)

och så ett tråkigt men nödvändigt köp - en ny varukorg till buggan eftersom den andra är sönder och typ släpar i marken! Japps... då var man nästan pank igen ;) Men åter igen, bara nästan... kanske skulle man kika på lite mera? Måste ju faktiskt börja kika runt på allt som behövs, barnstol, syskonvagn vilket troligen blir Easy Walker... och ännu en spjälsäng (denna gången VIT VIT VIT!) Så lite då och lite då!

Nu skall jag joina min kära pojkvän i soffan!


Kommentarer
Postat av: Tamagal

Du kommer att älska kvalitén på filten, detn är underbar :)

2010-07-16 @ 08:30:50
URL: http://www.tamagal.se
Postat av: sara - mamma till wilda

Vanish brukar ta det mesta =)

2010-07-16 @ 08:56:32
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Sara - Mamma till Max snart 2 år

Roligt me shopping =)

2010-07-16 @ 10:16:33
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Emma

Easy Walker rekommenderas varmt:)

2010-07-19 @ 22:16:19
URL: http://livetmedlija.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0