Torsdag.

Gomiddag på er fina!
Hoppas ni njuter av värmen, själv lever jag helst i skugga just nu konstigt nog jag som älskar solen annars. Men kan ju bero på att man väger 10kg mer än vad jag brukar ( jo det är ganska så exakt tio kilo jag lagt på mig hittills. Med Sam blev det totalt tretton)!

Änsålänge har Sam ingen feber och jag ber till gudarna att den skall vara borta nu och att penicillinet har börjat ta kol på de dumma bakterierna som stackarn behövts tampas med i värmen. Det kan ju göra vilket charmtroll som helst gnälligt i denna hetta! Däremot tror jag att hans mamma varit mer gnällig denna veckan än han varit, jag och värme och stor mage det har inte gått ihop! Jag är ju inte van att svettas öht!

Nu sover plutten, vi har varit ute på en liten hand-i-hand promenad innan, och han har fått cykla lite. Men för varmt återigen så efter 40 min gick vi in, jag gjorde mat (man måste ju äta trots noll aptit i värmen) och nu sover mitt hjärtegryn! Pappsen kommer hem vid fyra idag så om S mår fortsatt bra och är feberfri så åker vi en stund och badar. Kan vara skönt att komma iväg en sväng. Enda vi varit iväg på senaste veckan är en tur till en sval affär för att handla och panta flaskor.

Nu skall jag med slappa!


Kommentarer
Postat av: Nina

det ska bli bättre efter blodet nu.. så då ska ja iaf må ok.. så ska det ordna sig,, tack för omtanken! kramis!

2010-07-15 @ 14:10:49
URL: http://modesida.blogg.se/me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0