Utebus senare än vanligt.

Hej på er!
Hoppas ni njuter av värmen, det är så härligt!
Dock är jag så nojig  över att sf-krämen inte skall funka när Sam går i kortärmat, haha, vad man kan få för sig!

Vi har haft en myspysdag med mormor  som har varit ledig, morfar jobbade tyvärr en del men Sam och han har tagit igen lite bus på kvällen! De var ute och busade på ängen och vid babypoolen vid 20 ikväll och en bit efter det, man vill verkligen inte gå in tidigare, och jag märker att Sam fortfarande är pigg och på bushumör då så jag tar det lite som det är nu efter Sams humör, och är inte så strikt med sovtider nu när det är semester och ljust ute. Han sov ju dessutom till halv tio idag med!

Vi har haft en mysig dag som började med marknad, och S fick en stor ballong av mormor, en liten nöjde han sig minsann inte med haha. Sen efter att ha gått runt med oss där så slocknade han bra snabbt i vagnen och vi gick och åt goda langos (och sillmacka) igen, satt och pratade och njöt. Träffade på en kompis och hennes 2 mån lille pojke, såååå liiiiteeen!

Strosade en stund och avslutade sen med mjukglass hemma på tomten och lekte i poolen! Det är mys på hög nivå, både roligt för mormor och morfar att vi är hemma och för Sam att träffa dem. Han kallade morfar för pappa igår på stranden haha, han hör ju mig säga pappa och har lite svårt att skilja på det. Men pappa var nogrann med att han minsann är morfar haha ;)

Vi gick sen till lekparken en bra stund och pratade med en annan gravid tjej, och hennes 6årige son som var värre än en apa till att klättra underhöll S som tyckte hans akrobatik var mycket spännande haha!
 
Nu är det sovdax, imorrn är det pedikyr och slingning av utväxt som är en del av schemat mellan busvarven. ja det är gäller att passa på när man har så bra barnvakt!  Lite mammalyx är ju aldrig fel, samtidigt som mormor o morfar tycker det är extra kul att passa sitt gullebarnbarn! Perfekt combo!

Nu sova sista kvällen med utväxt (förhoppningsvis!) ! Vilket I-landsproblem!

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0