Back on track.

SÅdär ja, här har ni mig igen! Ni kan ju gissa varför jag varit lite off de senaste två dagarna? Jo mitt skrivbord på datorn råkade hamna upp och ner och jag blev helt yr av att kolla på datorn. Så jag tog mig friheten att skaffa mig ett liv dessa dagar;)

Och japp nu är höstblåsor, virusprickar, ögoninflammation och tredagarsfeber(högst troligast) avklarat på en vecka, stackars Sam men nu tamej tusan hoppas jag vi kan få hålla de dära bacillerna och virusen borta från oss!

Sen har ju bästa mamma/mormor med varit på besök så då sitter man såklart inte vid datorn. Vi har shoppat lite, ätit gott, pratat och sett bröllopet... gud så fint och vad trevligt vi haft! Följde henne till centralen igår och vinkade hejdå (ses om jag är pigg och S redan på måndag eftersom vi skall ner, pojkvännen jobbar ju med vm dygnet runt och pappa/morfar fyller år, plus att det är en jätte folkfest hemma den veckan)! Sen gick vi och åt korv och spanade lite i affärer. Köpte med de coolaste skorna till Sam. Sista paret i innerstan, de var ju på rea, 100 kr billigare än vanligt. Me like och han gillar dem med, coolungen! Sen kom pappsen/pojkvän och hämtade upp oss, och så åkte dem och åt pannkaka och jag gick på bm-besök. Det gick bra där, har dock lågt järnvärde (110) men har ökat med en tablett. Och lågt blodtryck, 98/60 nåt... men bättre lågt än högt så hoppas det håller sig lågt. Socker 5,8 och hjärtljud 142 tror jag det var. Sf-mått 29 och nästan på mittkurvan. Summasummarum, så länge allt ser bra ut är jag glad som en speleman! (Just nu lever bebbe rövare i magen... ochjag undrar hur bebis ligger egentligen... på tvären?

Idag har söta Gabby och hennes dotter(min guddotter) varit här och käkat på uteserveringen, gått en sväng, gungat lite och sedan när Sam kom från dagis har de härjat här hemma och varit så söta mot varandra. Sam ville bära henne och ha henne i knäet ;) Han gillar bebisar! Sötaste! De åt spagetti och köttfärssås för fulla muggar och vi tjejsnackare för fulla muggs mellan varven! En bra dag helt enkelt!

Sådär ja, lite summering... vad har ni gjort? En liten kommentar gör denna speleman glad!

 

Det var så sött igår! När vi kom hem hela familjen så satte sig S på en halvhög sten utanför vårt hem och så pekade han till pappsen att han minsann skulle sitta på dendära stenen mitt emot honom...

 

"Pappa sitta dääär" sa han flera gånger. Så pappsen fick snällt sätta sig på stenen som var 3 cm hög typ... i sina kavajbyxor... lätt att komma ner i den sitsen när man är vuxen (läs stel) Som jag skrattade ursäktad som jag var (hade jag satt mig där hade jag suttit där ännu) just åt att Sam verkligen bestämde över pappsen!:) Me like!


Kommentarer
Postat av: Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma

Ohå så pass, länge sen?

2010-06-22 @ 21:33:10
URL: http://salkert.se
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Skönt att slippa datorn i några dagar =)



Jobbar han med VM?

2010-06-22 @ 22:16:15
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur länge har ni tänkt att sam ska få ha nappen? kram

2010-06-22 @ 22:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0