Midsommar.

Vill önska er alla en glad midsommar! Vilken härlig dag med sol, vilket är ganksa så ovanligt för denna dag. Men vi njuter i fulla drag. Hela familjen var iväg och handlade på förmiddagen, lite smaksigheter tills ikväll. Köpte även strutar och vaniljglass så man kan göra sin egen glass hemma, jättegott tycker jag, och inte minst vårt lilla glassmonster! Men såhär på varma dagar tycker jag det är helt okej med lite glass då och då, bara man äter bra mat med såklart. Och inte minst sådana här dagar som är lite speciella.

Tror dock Sam kommer minnas sin midsommar -2010 men en alldeles utmärkt present, hans första cykel! (om man bortser från bobbyscootern då) En trehjuling som är perfekt höjd och som han når fram till tramporna på. Dock är den lite tung att trampa iväg helt själv, men det är bara en tidsfråga tror jag innan han trampar sig iväg, nu tar han sig fram med fötterna i marken istället och det går ju lika bra. Han är så snabb och inte så lätt att fånga på bild!

Pojkvännen/pappasen jobbar på med Vm, och de håller ju tyvärr inte midsommarstängt, det tycker vi är trist såklart... men vad vi inte tycker är trist är hans 5 månader långa ledighet sedan i augusti och framåt, då har vi all tid i världen att ta igen denna missade månad.

Så dagen blir mysig och lugn, kanske möter upp några vänner sen, men främst tror jag att Sam är intresserad av att testa cykeln utomhus med!

Glad midsommar på er!


Kommentarer
Postat av: HelloNicki

Hello sweetie! Vad tycker du om mina nya halsband?



Glad midsommar och Kram från USA :)

2010-06-25 @ 19:49:32
URL: http://HelloNicki.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0