Myslinne.

Såhär när man skall krypa ner under täcket, mysa och bara slappna av en liten stund innan läggdags, då kommer jag att tänka på detta fina nattset som jag spanat på två gånger på Hm. Nästa gång slår jag nog till! Tycker det är så himlans fint! Passar nog perfekt till magen nu, och är sådär härligt romantiskt och somrigt! För en gångs skull blir det ett vitt jag köper isf. Nu när man börjar få lite färg är man ju inte längre som en spöke! Tror inte pojkvännen hade tyckt det var så kul att vakna upp bredvid Frankensteins moster, men han gillar detta han med, det vet jag utan att behöva fråga.

Skall som sagt krypa ner, men först tvätta av sminket och borsta tänderna såklart. OCH dricka upp mitt mineralvatten!

Kanske kommer lite bilder från den riktiga kameran sen OM jag orkar. Kvaliteten är NÅGOT bättre med systemkameran. Men först skall jag joina min pojkvän som bevakar Söderlings match, spännande!


Kommentarer
Postat av: Hannele - Mamma till Kevin & Gravid igen

Svar:

I see ja mina är lite spännada, magen blir alldeles hård då osv eller ja den är ju annars hård också men vet inte hur man ska förklara :P hhaa..

2010-06-01 @ 21:25:25
URL: http://mammah.bloggplatsen.se
Postat av: Anna - Gravid ♥

Tack!

Å ja det är första barnet! :-)

2010-06-01 @ 21:56:53
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Linda

wow vad fint! Det tycker jag du ska köpa... nu blev jag med sugen på ett set hihi

2010-06-01 @ 22:11:25
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Malin, 22 år Gravid v36

Tungt är det enda jag känner av för tillfället. Jag har inga problem med varken förväkar eller sammandringar. just nu har jag bara ställt mig in på att det kommer inte bli bebis förrän kanske vid bf datum eller efter.

2010-06-02 @ 12:14:01
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0