Nap-dax och slapp-dax.

Medans sötnosen tar sin andra nap för dagen här bredvid mig i soffan så passar jag på att slappa lite eftersom pojkvännen passar på att jobba undan nu så vi kan åka iväg en tur sen. Anledningen för att det är Sams andra nap är för att han vaknade halv fem imorse och vid åtta var vi båda så trötta att vi somnade på soffan en stund. Skönt och mysigt! Så vi har hunnit med massa idag! Massa lek inomhus, mest sparka fotboll. Sen gick vi till lekparken och mötte upp kompisar. Där cyklades det och lektes. Och härligt väder var det med. Den parken är alltid full av barn så det är toppen att gå dit!

Nu har vi ätit en halvmisslyckad lunch, Sam fick lyxmaten och vår kombination var väl inte den bästa, men som sagt det var mat och vi är mätta nu. Vi busade i vår säng innan S skulle sova, och han vill gärna ställa sig upp och hoppa, men nu råkade han resa sig för nära kanten och ramlade, tur att han inte slog i sig, utan att rumpan kom först. Alltid lika jobbigt när de slår sig, man blir så hjälplös och får ångest för att man inte alltid hinner fånga upp. Men det får man nog räkna med, man är inte mer än människa och hinner inte vara med överallt. Och även om vi var där i sängen så var det omöjligt att hinna fånga honom. Well tur det gick bra!

När S vaknar skall vi troligen åka iväg och handla lite. Behövs sandaler och något att ha på sig till jobbavslutningen på fredag. Vill ha något i stil med det här, vad tycker ni? Vilken klänning är snyggast?







Kommentarer
Postat av: alexandra - AALEXANDRAT.SE

den vita :)

2010-06-05 @ 14:32:21
URL: http://aalexandrat.se
Postat av: Emma - mamma till Meja

Den vita är supersnygg!

2010-06-05 @ 14:59:08
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: towis

den vita tycker jag med!

2010-06-05 @ 16:55:06
URL: http://towis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0