Skåneland.

Gomorron härliga soliga Sverige!
Skulle ju kirrat ett inlägg igår men tjejen i kassan på OKQ8 ville annorlunda. Hon hade nämligen tankat på comviq kontant istället för comviq surf som jag bad om. Well... mest synd om er att jag ine bloggade ju!;)

Jag och S tog tåget till skåne igår, och resan gick bra trots försening på nästan en timme. S charmade damer i bistron och ritade lite, gick runt lite och lekte tittut med de i sätet bakom. När han inte sov 1,5h förstås. Så det var en bra resa. När vi kom fram hämtade mormor/mamma oss och han fick sitta i en sprillans ny bilstol inte fel!
Sen åkte vi hem och busade med både mormor och morfar och åt grillat Mumma! Kvällen var verkligen ljum, typ 20 grader till 22. Så när Sam laddade ur vid 22 ngngng (stackarn var övertrött) så satt vi andra uppe och babblade till efter midnatt. Men lilleman som ju till 08 idag så inte fel!

nu skall vi blåsa upp nya poolen, och ta en tur till lekparken. Imorrn fyller morfar/pappa 60 så då skall vi till stan och äta, sen är det STOR marknad här med massa folk då!

Återkommer med bilder från ett soligt skåneland!

kramar från två livsnjutare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0