Fredag igen.

Hej på er, hoppas ni mår bra och njuter av det fina vädret, är det inte underbart?
Kom precis hem från jobbet och köpte med mig jordgubbar och vattenmelon hem!
Så nu har jag proppat i mig en hel skål och känner mig fulladdad med vitaminer, härligt!



Balkongen är verkligen skön på eftermiddagen då man varit ute i solen hela dagen, eller ja på rasterna och så förstås. NI  får ju inte tro att jag inte jobbar för det gör jag faktiskt;) Det är hur som helst skönt att sitta i skuggan och ta igen sig. Vill ju inte ha massa pigmentfläckar heller som man lätt kan få när man är gravid och för mycket i solen, någon som fått det? Vi sitter ute varje kväll nu på balkongen och njuter av värmen, helt sanslöst att det är ljust vid 23 nu, underbart och jag hoppas att solen håller i sig över helgen också! Då blir jag glad, men vem blir inte det av lite sol på näsan, you tell me!

Nu är det snart dax att hämta hjärtegrynet, det är en sann glädje att hämta honom varje dag. Och att det fortfarande håller i sig att han springer glatt iväg och leker på morgonen, det är riktigt roligt.

Jag känner för att grilla ikväll, man kanske skulle bjuda över några vänner, det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé. Vad ni är söta som kommenterar så mycket, det blir verkligen stor skillnad på lusten att blogga eller inte om man får respons på det man skriver! Ni är för söta<3



Kram på er fina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0