Snowlover.

Åh, med en mysig snövirvlande och lite blåsig promenad i ryggen slår jag mig nu ner med en skål god musli i knäet.
Sam och pappsen har precis gett sig ut i snövädret för att åka till plask och lek och lilleboo Tim han sover sedan någon timme, börjar nog snart bli dax för mat och lek här med. Jag älskar att vara ute när det snöar, och att det blåste som en tok gjorde inte mig det minsta. Passade på att springa inom fotoaffären för att fixa farsdagpresent från pojkarna, och sedan till ett annat ställe för ytterligare present till pappsen och från mig till min pappa.
Och på väg hem följde Sats2 med hem! Så om allt flyter på som det brukar på kvällen så skall jag se den när barnen sover. Pojkvännen har ju träning med grabbarna ikväll så det passar utmärkt!

Lite bilder från snötiden 2009, oj vilken vinter vi hade. Liiite väl segdragen kan jag tycka, men det var mysigt att åka pulka och snön lyser ju upp mörkret en aning iaf.


Sam - vad liiiten han ser ut :) Han som älskar att skotta snö med min skyffel jag hade när jag var liten.


Tim i magen.


Kommentarer
Postat av: Nina

hoppas det går bra ändå även fast du missar din farmors begravning. är inte skoj ute på vägarna just nu :( hon förstår varför du inte kommer å vet att du tänker på henne.. så va inte ledsen för det. du gör det ju inte för att vara elak.. vädergudarna kan ingen av oss göra någe åt :(



massa kramar

2010-11-11 @ 09:06:33
URL: http://deliciously.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0