Snöyra.

Hej på er!
Snön yr verkligen tokigt utanför fönstret och jag och barnen slappar, eller ja de sover rättare sagt. Och pojkvännen åkte precis ett ärende. Det är verkligen LYX att vara hemma tillsammans i 5 månader totalt. Allt blir så mycket mera kvalitet, både för barnens skull men även för allas och för förhållandet. Det är ju underbart att få vara med om den möjligheten! Barnen kan få kvalitetstid var och en med och det är verkligen toppen! Sam har ju både haft barngympan, plask och lek, sångstund och även klippkort på leklandet och på äventyrsbadet. Så om man frågar Sam har han ju verkligen älskat att pappsen har varit hemma och fortfarande är hemma 1,5 månad till... eller ja nästan två faktiskt. Me love!

Eftersom Sam inte haft feber nu varkens igår eller idag och verkar piggare så gick jag och han ut till lekparken i fm och träffade kompisar medans pappsen och lilleboo var hemma, dels är ju liten hostig och lite snorig så vi vill ej dra ut honom i snöflingornas värld. Skönt med lite frisk luft, men efter en timme gick vi hem. Lagom är bäst och snön började yra på ganska så bra då faktiskt.
Nu sover barnen och jag skall bläddra i Vi föräldrar som kom idag, sen ligger Amelia på tur och Bild. Mycket att läsa alltså.  Och med en Misse bredvid är det ju en perfekt avkoppling. När katter spinner blir man så lugn tycker jag!
Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nina

mailade dig på face :D

2010-11-23 @ 17:11:25
URL: http://deliciously.se
Postat av: Annah - Livet som tvåbarnsmamma

absolut nöjd! :) Har haft wp tidigare också.

Det var gratis att flytta den, borde gå att googla fram sidan genom att söka på flytta din blogg eller nått?

2010-11-23 @ 18:43:04
URL: http://carpeannah.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0