Back in business.

Hej på er!
Jag softar i sängen med en sovandes bebis alldeles intill, bebisgos är sååå mysigt. Sam somnade i mitt knä i soffan för ett tag sen så då blev det supermegagos med mina prinsar. Storprinsen hade några viktiga mail att svara på så då myser vi själva ett tag i sovrummet. Men jag har ju min Amelia som ej hanns läsas klart igår.

Himlen är oskyldigt blå var förresten en riktigt bra film, gå och se den om ni gillar Svenska filmer! Hade en trevlig kväll med söta G och vi skrattade så jag hade magknip när jag kom hem haha. Härligt med fina vänner.Och idag hann jag med ett långsamtal med en fin vän i södern när jag ändå satt i trafikköerna hem från återbesöket. Perfect timing och det gjorde resan riktigt trevlig.

Var iväg på återbesök, hon kollade inte ens till lekplatsen, men kändes det inget konstigt så var det bra enligt henne, och det får man ju tro på. Hennes mottagning råkar ligga mitt i en galleria (farligt farliiiigt) så det blev en snabbshopping med lite julklappar... japp i år är jag ute i tid, vägrar massa kaos sen. (Men slår vad om att jag är ute i kaoset oavsett) Har ni börjat med klappar?

Nu skall vi fortsätta med goset här. Kram på er!



Kommentarer
Postat av: Nina

han är verkligen inte ett dugg lik dig ;) ;)

2010-10-20 @ 21:41:30
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

ironisk :D han e ju en kopia av dig =)

2010-10-21 @ 09:14:33
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Jag har köpt en julklapp :) Måste också sätta igång snart, det är ju en tvåårsdag att fira först. Har dock lite ont om ideér...

Kram

2010-10-21 @ 09:27:13
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Linda

nä bara kopia rakt av ;.)

så mysigt med bebisgos!

Kram på er

2010-10-21 @ 11:55:57
URL: http://familyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0