För mycket av det goda är just FÖR mycket.

Hej på er!
Sitter här och kännes mig kräkfärdig, marabou har fått ut en nyhet so heter Caramel crisp och det ligger mycket av denna nyhet i min mage nu, vilket gör mig illamående... för mycket av det goda är just to much för mig just nu. Varför finns det ingen hejd när det gäller just choklad?

Idag har jag haft en dålig dag. En dag med dåligt humör som förvisso blev en bättre dag när min kära vän och hennes dotter kom förbi och lekte med oss och hade trevligt. Barnen röjde runt som tokar och det blev nog en massa intryck för båda barnen eftersom både Sam och hennes flicka somnat i gråt. Stackarna. Som tur var lugnade S sig innan han lyckades somna och han somnade utan att gråta sig till sömns vilket jag tycker är viktigt. Vill absolut inte att han skall somna gråtandes, jättejobbigt ju! Själv har jag alltid avskytt att somna som ovänner eller på ngt sätt som inte är bekvämt eller genompratat... därför vill jag inte att mina barn skall somna ledsna... så om det som i detta fall till största del handlade om övertrötthet blandat med utveckligsfas troligen. Underbara barn!

Ikväll blir en tidig kväll här, för att imorrn vakna till en mycket bättre dag där jag ej retar upp mig för allt hela tiden. Men även jag kan ha dåliga dagar, det måste jag inse ibland även om jag har svårt för att just ha sådana typer av dagar. Jag vill ju jämt vara glad, sprallig och full av energi...

Gonatt på er!

Fick förresten jättesöta kläder till Tim idag av min fina vän, och så ett lyxset från bodyshop till mig!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0