På väg hem från sångstunden! Det var lite ...

img_7197 (MMS)

På väg hem från sångstunden! Det var lite snö ute på morgonen! Myspys! Så overallen åkte på! Åh Sam tycker fuskpälsen känns så mysig och jag tycker att s passar så bra i just svart och blått! Perfekt kombination. En varm snygg overall som håller plutten varm i vinter. Det är ju en självklarhet när man skall leka ute flera timmar. Och så varma sköna goretexskor till det. Jag har med varma skor och kläder och likaså lillplutten! Så hela familjen är varma. Jag älskar att vara ute och Sam med så vädret stoppar då inte oss! Hur funkar ni? Går ni ut varje dag oavsett väder(ja så länge det inte är extremt) ? Eller gillar ni mer att leka inne? Vi brukar kombinera inne halva dagen och ute halva!


Kommentarer
Postat av: Nina

ja har haft sjuka cravings på julmust å pepparkaka.. pepparkaka har ja käkat sååå mkt av S ikväll ska ja köpa chips med dip. något ja aldrig käkar i vanliga fall. men känner mig så sugen =) kanske blir en julmust till skratt



hur är det med er? den där overallen är ju så jäkla fin.. nu vart det en seg å halvdan dag här, så det vart inget testande av overallen denna dag.. men kommer säkert i helgen! :D nöjd än så länge?



absolut! helt glömt bort det här med tex andys å sånt med. suck. minnet. å så har det varit så mkt sjukdomar hit å dit. å skola. men vi kan ju bara ta en fika. komma hit å låta ungarna riva. kan dra hit emma med S =)

2010-10-22 @ 16:57:41
URL: http://deliciously.se/
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Oj vi har en massa snö hos oss...

Kram

2010-10-22 @ 18:51:54
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag försöker komma ut något varje dag :)

2010-10-23 @ 09:35:23
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Sara - Mamma till Max 2 år

Max är ute mycket på dagis så på vardagarna är vi knappt ute nåt här hemma men vi kommer hem ganska sent från jobb och dagis så hinner inte men på helgerna går vi ut varje dag.

2010-10-23 @ 14:43:31
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0