Bf+13.

Hej på er!

Idag är det alltså bf+13 och ja det lär ju inte komma ngn bebis på 13 dagen över heller så vi går väl inte på 2 veckor över imorrn. Puh! Idag har det känts lite mera tryckande ibland när man reser sig, och förvärkar som vanligt... samt lite slajmigt när man varit på toaletten, det där med slemproppen, måste den vara blodblandad eller kan den se ut som, eh... snor? Fast genomskinlig? (ursäkta detaljer) Och måste man inte ha värkar typ om proppen lossnat? Eller måste och måste, men bör iaf?

Dagen har iaf varit ännu en dag i full fart. Parken med barnbilarna fm samt en del av em, där Sam typ ruinerar oss med att åka om och om igen, men såklart fick han det... de stänger ju för säsongen den 15onde och han älskar verkligen att köra dem. Sen att kompis också var med, det var en skojig bonus. Så när barnen sov så dukade vi fram med vår picnic, muffins och godsaker, fuskit väl?:)

På em har min käre pojkvän gjort egen kålpudding (kankse inte bästa maten för magen innan fl hehe) och den var GRYMT god, verkligen! Sam åt med stor aptit en STOR portion. Så han fick en piggelin efteråt eftersom han åt så bra så var han värd en glass (det får han ytterst sällan nu när det inte är sommar längre och bara om han äter bra mat... annars kan busungen lätt tycka att han är mätt och vill ha glass så pass bra känner vi vår prins hehe)!

Sen har pojkarna myst medans jag städat lite, och nu har vi slängt i oss en stor portion av delikat äppelpaj. Ja ingen vanlig direkt, utan här pratar vi grejer med toscakräm och grejer. (hojta om ni vill ha recept som jag fö snott från en annan blogg=) Mysstund till max har det alltså varit. OCH så är overallen från Didrikssom beställd till Sam. Det blir tvådelat med från polarn tror jag, gillar som sagt jackan massa.

Så kika in och säg för tusan att ni håller tummen inatt för att bebis kommer av sig själv imorrn typ, eller imorrn kväll iaf.


NI är för söta och peppande tycker jag iaf!


Kommentarer
Postat av: Tamagal

Snygga färger på overallen.

Jag håller tummen på att du ska slippa vänta mera nu...



det där med snor du beskriver känner jag igen.. har sjukt mycket sammandragningar nu... Men min bebis ska inte komma förrän om tidigast två dagar ;)

2010-09-01 @ 22:46:56
URL: http://www.tamagal.se
Postat av: Emma

Förvärkarna du har gör det dom ska, förmodligen håller du på och öppnar dig men du känner det inte lika starkt denna gång.

Den där proppen behöver absolut inte vara blodblandad, utan det låter som om det skulle vara den tycker jag. Utefter egna erfarenheter.



Tack de e bra med mig och småttingarna. Fullt ös;)

Kanske kan få till en lekdejt så småningom i ngn mysig park?

Lycka till nu och krysta på;)

2010-09-01 @ 23:05:33
URL: http://livetmedlija.blogg.se/
Postat av: catta

hej! slemproppen kan gå flera veckor innan man föder!

den varierar färg. från snor till blodig... men är de mer klart blod så skall du ringa in!!!... slem proppen är mer blodflytande... klart blod kan vara ngt med fl el komplikation!



denna overall har ja med kollat på fast i rosa! men är nog mer inne på en reima!



kram kram!

2010-09-01 @ 23:07:57
URL: http://diabetesochtraning.blogg.se/
Postat av: Crazyangel [mamma till Milton&Viggo]

Min slempropp släppte flera veckor innan, återbildades, släppte. Sista släppte på fölossningen. Tror inte det är farligt med sex s länge vattnet inte gått eftersom det skyddar barnet så kör på :P

2010-09-02 @ 07:40:51
URL: http://crazyangel.blogg.se/
Postat av: Linda

Min slempropp gick som sagt i omgångar två dagar före fl och jag kände ingenting av det bara vanliga förvärkar som du beskriver. Mitt vatten gick ju på morgonen v 41+6 och inga värkar förrän en timme senare och då var jag redan öppen 5 cm. Sedan gick det hejdundrande snabbt. Kanske är du redan inne eftersom du inte gjort ngt inlägg? Jag hejar och håller tummarna. Kraam

2010-09-02 @ 11:27:17
URL: http://familyspace.blogg.se/
Postat av: Nina

å den har ja oxå köpt till theo. väntar på att ja ska få hem den bara. stod att den va på g. men ja får väl vänta tills mån. suck..



vilken storlek tog du till sam?

2010-09-03 @ 16:07:24
URL: http://deliciously.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0