Dagens.

Hej på er! Passar på att lämna ett litet inlägg medans pojkvännen och Sam är hos tandläkaren. Vi ville kika så inte tanden under mjölktanden blivit skadad när Sam råkade slå av en flisa på framtanden. Och lille Tim har precis myst med mig, och jag har hållt hans flodhästleksam framför honom. Han är jätteduktig på att följa med blicken.
Nu blev han nog helt utslagen efter sin lilla matstund och somnade här bredvid mig i sängen. Skall nog bädda ner honom i vagnen och ge mig ut på en promenad, behöver bli av med (val)fläsket! Tror jag möter upp resten av familjen på väg hem från tandläkaren så kan vi gå en promenad allesammans i det härliga höstvädret.

Sam har varit på dagis på fm och lekt ute i solen, de har jätteroliga bilar där som han är så förtjust i vår grabb <3
Han ville inte gå hem när jag kom så vi stannade och lekte en halvtimme extra. Kul att han verkar gilla det, och perfekt för honom att vara med några timmar i veckan, han behöver den stimulansen och vi vill inte att han skall tappa för mycket med för långt avbrott från dagis.

Nu slänger jag in en bild från idag, kapade en decimeter från håret och slingade lite. Som vanligt alltså. Har kommit fram till att jag trivs med att vara just blond. Sen kanske det blir lite mörkare alltmer som vintern tittar in, det får vi se!

Hoppas ni har en bra dag och njuter av varje sekund!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0