Hemma och myser.

Hej på er!
Igår kom vi äntligen hem och kunde vara samlade hela familjen, myyys! Sam var övertrött precis när vi kom och var lite frustrerad i början, men när han sovit var det helt annat. Då var han på bra humör och ville hålla lilleboo hela tiden. Vi försöker involvera honom i allt vi gör med bebis så att han skall känna sig delaktig. Och så fort bebis sover i vårt knä sätter vi oss och leker med Sam. Det känns viktigt att han med får en massa uppmärksamhet såklart!

Natten flöt på bra. Sam somnade vid halv åtta och vaknade vid 06.30 då han fick komma över till oss. Lillen sov i vagnen bredvus sängen och åt 22.30, 02,30 05.00 och 08. Helt ok!

Han får tillägg just nu eftersom jag försöker få igång amningen genom att pumpa! Har lyckats få ut en tesked som han fått med. Men har valt att pumpa igång istället för att suga efteersom de redan är såriga. Så hoppas jag det fungerar! Han är ju ingen liten kille och äter gärna mycket!

Hur var amningen för dig i början?

Nu skall vi mysa vidare och vila lite nu när båda barnen sover!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nina

oo aj är dem redan såriga. stackare! finns ju nån sårkräm man kan ha på. vet dock inte om det hjälper. ja hade inte som sår. men ja va sjukt öm. det vet ja..



hoppas det läker fort och att amningen kommer igång sen.. å mysigt att Sam är med å säger lillebo.. så sött!



kramis

2010-09-06 @ 14:16:20
URL: http://deliciously.se
Postat av: Nina

oo aj är dem redan såriga. stackare! finns ju nån sårkräm man kan ha på. vet dock inte om det hjälper. ja hade inte som sår. men ja va sjukt öm. det vet ja..



hoppas det läker fort och att amningen kommer igång sen.. å mysigt att Sam är med å säger lillebo.. så sött!



kramis

2010-09-06 @ 14:16:29
URL: http://deliciously.se
Postat av: NoScarlett

Grattis till er fina lille kille :)



Dante är väl fint?!... tycker jag...



2010-09-06 @ 20:14:10
URL: http://noscarlett.devote.se
Postat av: karro

Det gjorde sjukt ont i början, blod och grejer. Kan verkligen rekomendera amningsnapp, en sådan plats grej man sätter på bröstvärtan när man ammar (apoteken säljer). Skyddar och gör det lättare för bebis att suga. Den hjälpte oss! Finns på apoteket.

2010-09-06 @ 20:44:42
URL: http://flygabloggen.com
Postat av: Malin - BabyRevolution

Hej!

Grattis till bebben, sååå söt!

Du är varmt välkommen till vår nya, stora, unika, alternativa babybutik på Kungsholmen i Stockholm i november när vi slår upp portarna!

/Malin

2010-09-06 @ 23:27:19
URL: http://www.babyrevolution.se
Postat av: mamma till Adam och bäbisen i magen gravid BF+9

va sööt han är =) skönt att din långa väntan fick ett så fint och underbart slut. ser ut som jag följer dina fotspår är inne på dag 9 över tiden nu! längtar som bara den!



hoppas allting går bra för er där hemma. =) ta hand om er. kram

2010-09-07 @ 12:02:05
URL: http://elinadamhatem.blogg.se/
Postat av: Katrin

Ajaj, ja dt kommer jag ihåg..

Leo ville bara amma i några dagar sen ville han inte. Tvävägra.. Så då började vi med ersättning och sedan dess tog han knappt bröstet så jag gav upp efter en månads pumpande och trugande.. bara för man var fullmatad med att man "ska" amma av alla. Går det inte så går det inte. Och man är absolut inte sämre som mamma för det. punkt.



Hoppas det löser sig för dig hur det nu än blir.



kram

2010-09-07 @ 19:43:11
URL: http://vardagenvar.blogg.se/
Postat av: Elin

Först och främst.... STORT grattis till lilleboo (så sött)

Med Tyra gjorde amningen sjuuukt ont i början, hade sår och blåsor framförallt på ena bröstet. Det blev bättre efter några dagar men jag kommer ihåg hur djävulskt ont det gjorde... Det finns ju något som heter amningsnapp som du sätter på bröstvårtan, kanske värt att prova när det är som värst. Hoppas att det löser sig till det bästa!



Själv väntar jag fortfarande, BF +6...

2010-09-07 @ 20:09:15
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0