Himlen är oskyldigt blå.

Hej på er!

Har ni med haft en bra dag?
Jag tycker det flyter på otroligt bra med två barn, men så har jag ju pojkvännen hemma tills januari så det underlättar ju helt klart. Kan fortfarande kännas som vi bara har ett barn eftersom Tim är ett oerhört lugnt barn... sover, jollrar...sover lite till... myser och spanar omkring...och har numera mera vakentimmar... men sover fortfarande bra på natten. Får mat och somnar om direkt. Och för två nätter sen sov han mellan 00 och 05.30 vad utvilad jag kände mig, sötunge!

Vi har haft en dag i skog och natur.. eller iaf så var vi alla till skogen efter Sam kom hem från dagis. Pojkvännen sprang och vi följde med och spela fotboll coh utforskade skogen, samlade kottar mm och lilleboo sov i vagnen och fick frisk luft på köpet perfektos! Det var verkligen en skön höstdag med jätteblå himmel.

När barnen och pojkvännen sov middag så smet jag iväg och hittade min hstjacka som jag visar imorrn... och på eftermiddagen var vi hemma och tog det lugnt. Riktigt skönt! Jag vill helst ha en stund hemma varje dag där man bara kopplar av och inte går så mycket mer än bara myser. Tror det är viktigt att man inte alltid måste aktiviera sig och vara på språng...öven om det säkert ibland verkar som att vi jämt är just på språng. Men vi har oftast en aktivitet om dagen och andra halvan lung hemma.

Nu skall vi sova här! Kram på er!



Kommentarer
Postat av: Evelina

Ey, snygg jacka ;-)

2010-10-02 @ 19:34:40
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0