Kompisträff.

Sam är med pappa på plask och lek, det är näst sista gången idag och gud vad snabbt det gått. Men vad mycket Sam utvecklats! Han var ju jätterädd för att ens bada i badkar i våras eftersom han fått vatten över huvudet en gång och blev sedan dess jätterädd så att ens få honom i närheten av vatten var en pärs. Men nu har vi tagit det sakta men säkert och nu vill han mer än gärna till badhuset och plaskar på som bara den. Han gillar ju inte att tvätta håret ännu, men vem gör väl det som barn? Hur som helst så går det bra det med, men inte poppis som sagt. Men gud vilket framsteg alltså, vi är jätteglada över att han blivit mer van vid vatten vilken ju var tanken då vi bokade Plask och Lek. Idag skall de tom dyka under vatten, får se hur det går.

Tim sover och jag har betalt räkningar och ätit frukost. Om några timmar kommer en nära vän hit och hennes barn, det skall bli jättetrevligt! Och sen ikväll så skall jag träffa en annan kompis, en tjejdag helt enkelt med barn! Mycket trevligt!

Hoppas ni får en trevlig Tisdag.

Här är en liten Tim med ganska så mycket kaluffs, vi får hoppas att han tycker det är mysigare att tvätta håret när det blir dags. Han älskar att bada iaf och såg så harmonisk och avslappnad ut när han låg där och sprattlade. Sam hjälpte såklart till, så säkert därför han tyckte det var så mysigt. Sam är så snäll mot Tim och klappar honom på huvudet och ser till honom! Sötaste Sam.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Katrin

Åh vad jag saknar att mysa med det där bebisgoa håret ;) Jaokej, visst är Leo underbar nu med men det är ngt visst med bebishår ändå =)

2010-09-28 @ 21:28:17
URL: http://vardagenvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0